پیشخوان فناوری اطلاعات و ارتباطات

نویسنده : پیشخوان فناوری اطلاعات
تاریخ ثبت خبر 9/28/1394 08:46:57 ق.ظ

متن :

کارشناسان دريافتند برخي ابزارهاي اندرويدي در هر بار که اجرا مي‌شوند اطلاعات کاربر را به بيش از 2 هزار سايت اينترنتي مختلف ارسال مي‌کنند.

به گزارش ايتنا از رايورز به نقل از ديجيتال‌ژورنال، کارشناسان با انجام مطالعه روي 2 هزار ابزار کاربردي به اين نتيجه رسيدند که بيش از  250هزار سرور به آنها متصل هستند تا رفتارهاي کاربران را زير نظر بگيرند و متناسب با آنها آگهي‌هاي تبليغاتي را منتشر کنند.

اين مطالعه با سرپرستي «لوئيجي ويگنري» در مرکز Eurecom فرانسه انجام شد.
اين مرکز تحقيقاتي بيش از 2 هزار ابزار کاربردي را در 25 زمينه مختلف از فروشگاه اينترنتي Play Store گوگل بارگذاري و سپس آنها را روي گوشي هوشمند Galaxy S? اجرا کرد.

اين گوشي هوشمند به گونه‌اي تنظيم شد تا بتواند ترافيک خروجي مربوط به هر ابزار را محاسبه و ارتباط آن با سرورهاي مختلف را شناسايي کند. در اين اقدام هر آدرس اينترنتي که ابزار کاربردي سعي مي‌کرد به آن متصل شود مورد بررسي قرار گرفت.

در مجموع اين ابزارهاي کاربردي به 250 هزار آدرس اينترنتي متصل شدند که اين آدرس‌ها در بيش از 2 هزار دامنه اينترنتي اصلي طبقه‌بندي مي‌شدند.

در حالي که بعضي از اين ابزارهاي کاربردي تعداد کمي آگهي تبليغاتي نمايش مي‌دادند، برخي از انواع آنها به تنهايي حجم گسترده‌اي از آگهي را روانه گوشي مي‌کردند.

اين بررسي نشان داد يک ابزار کاربردي کوچک که براي تنظيم صدا مورد استفاده قرار مي‌گيرد، به تنهايي با بيش از 2 هزار سرور مجزا در سراسر جهان در ارتباط است.

نظرات:

تاریخ: 9/30/1394 07:56:30 ق.ظ
نام: علی
ایمیل:
نظر: اندروید

نام:
ایمیل:
نظر:

نظرات بعد از تایید نمایش داده خواهند شد.

دانلود نرم افزار

نرم افزار های ضروری